Po dobu šetření nehody bude uzavřená silnice na Boží Dar. Bouralo se také u Březové i Ostrova

K nehodě dvou osobních aut došlo v pondělí 7. února před 12 hodinou nedaleko Božího Daru. Ráno vyjížděly všechny složky IZS ke srážce dvou osobních aut a kamionu. Při nehodě se zranila jedna dospělá osoba a jedno dítě . Dopoledne se bouralo také u Březové i v Karlových Varech.

Foto: HZS – Ostrov nad Ohří

Na silnici č. I/25 u obce Boží Dar směr SRN došlo k dopravní nehodě  dvou osobních aut  „V místě jsou velice špatné povětrnostní podmínky,“ informovala policejní mluvčí Kateřina Pešková. „Fouká silný vítr a tvoří se sněhové jazyky. Na místě řídí dopravu policejní hlídka. Od Abertamské křižovatky směrem na Boží Dar bude umístěno dopravní značení Zákaz vjezdu do doby než dojde k vyčištění silnice a odstranění následků dopravní nehody,“ doplnila.

Foto: HZS – Ostrov nad Ohří

Na silnici z Ostrova na Chomutov u Květnové havarovala v pondělí ráno dvě osobní auta a kamion. Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. Při nehodě se zranila jedna dospělá osoba a jedno dítě. Vozovka byla silně zledovatělá, provoz zde tak byl zcela zastavený. Před devátou hodinou dopoledne se podařilo místo události zprovoznit jedním jízdním pruhem.

Foto: HZS – Ostrov nad Ohří

K další dopravní nehodě došlo v pondělí dopoledne. Hasiči vyjížděli na silnici D6 u sjezdu na Březovou. Při nehodě osobního auta se nikdo nezranil.

Foto: HZS Karlovarského kraje

V ulici Starorolská v Karlových Varech došlo v dopoledních hodinách nehodě nákladního auta, které se zaseklo pod mostem. Předpokládaná doba šetřen je přibližně do 12 hodin.

Zdroj: Policie ČR, HZS Karlovarského kraje