Nová píseň Petra H. Baťka Světlem létavic je o lidských duších

Hudebník, herec a básník Petr H. Batěk vypustí do světa nový klip k písni Světlem létavic. Poprocková píseň, která bude mít premiéru v neděli 6. února v 19 hodin pojednává o lidských duších které se setkávají navzdory rozličným osudům.  (Odkaz zde)

Videoklip jsme natáčeli v Mariánských Lázních, protože je město velmi fotogenické. Využili pohostinnost Apart House Plesia díky mé kamarádce Ludmile Hnátové, která je jejich majitelkou,“ uvedl Petr H. Batěk. Natáčení, které trvalo dva dny, si štáb spolu se zpěvákem a jeho synem velmi pochvaloval. Za kamerou byl Aleš Strnad. Hudba a text: Petr H. Batěk, aranže a zvuková režie: David Vostrý

Pro ty, kteří se již těší na živé vystupování kapely, máme dobrou zprávu. Pokud nebudou velká omezení, začnou koncertovat hned z jara.

Další novinkou je  příprava  čtvrté básnické sbírky.“ Kniha se bude jmenovat Mezi svými víny. V současnosti je publikace již v rukou grafika. Soubor básní vznikal v Jihomoravském kraji a inspiraci jsem hledal v krajině, lidech a také ve výborných jihomoravských vínech, které mám moc rád,“ doplnil Petr H. Batěk.

Foto: Archiv Petra H. Baťka