Děti v chebské i karlovarské nemocnici potěšily mikulášské balíčky plné dobrot

Komunitní centrum Chebsko dělalo radost malým pacientům na dětském oddělení v karlovarské i chebské nemocnici. Vzhledem k horšící se epidemiologické situaci, se mikulášská nadílka uskutečnila a v předstihu. K této iniciativě se přidal také chebský výtvarník Mirek Vostrý, společnost Penny Market i zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra.

Foto: Archiv Komunitního centra Chebsko

„Cílem naší akce bylo vykouzlit úsměvy na tváři dětem, které se právě ocitly v nemocnici,“ uvedl jeden z organizátorů akce Jan Hamar z Komunitního centra., který dárky dětem předával.  V balíčcích bylo několik druhů ovoce, jako například banány, mandarinky, pomeranče nebo také jablka. Dále se uvnitř ukrývalo překvapení v podobě pexesa, omalovánek a sladkosti.

Foto: Archiv Komunitního centra Chebsko

 „Jsem moc ráda, že se i k nám na dětské oddělení dostanou nějaké dárečky pro děti. Celkově vnímám hodně pozitivně to, že je o našem oddělení větší povědomí. Těším se z toho za naše pacienty, protože pokud mají radost oni, tak my jsme také šťastní,“ sdělila vrchní sestra dětského oddělení v Chebu Věra Špinarová.

Foto: Archiv Komunitního centra Chebsko

Celou akci inicioval předseda organizace Komunitní centrum Chebsko Jan Hamar ve spolupráci s Markétou Singerovou, tiskovou mluvčí Karlovarské krajské nemocnice.