V úterý zasahovali hasiči u několika nehod. Zraněno bylo pět osob

Kromě dopravní nehody na silnici D6 zasahovali hasiči v úterý 21. září u dalších čtyř nehod, které se staly v Karlovarském kraji. Vyjížděli například k událostem nedaleko Aše, Dolních Niv, Studánky a Dolního Žandova. U těchto nehod se celkem zranilo pět osob a zasahovalo zde šest jednotek hasičů.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

„Sedmačtyřicetiletá řidička vozidla jedoucí ve směru z Lokte na Sokolov zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy vozidla a při přejíždění z levého do pravého jízdního pruhu měla dostat smyk. Ten se jí však nepodařilo vyrovnat a následně s vozidlem narazila do svodidel. Poté přejela mimo komunikaci, kde se s automobilem převrátila na střechu. Při dopravní nehodě žena utrpěla zranění, se kterým byla Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice. Alkohol byl u ní vyloučen provedenou orientační dechovou zkouškou,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová. Provoz byl na dálnici po dobu šetření dopravní nehody zcela uzavřený a policisté v místě odkláněli dopravu po objízdné trase.

Zdroj: Policie ČR

Kromě toho, ve stejný den zasahovali třeba u odstranění vosího hnízda z budovy mateřské školky, odstraňovali olej ze silnice, pomáhali s otevřením bytů, ale také řešili zdravotní problémy českého řidiče v Řecku. Zavolání pomoci prostřednictvím tísňových linek jednotlivých zemí.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Zdroj: HZS Karlovarského kraje