Policisté hledají svědky dopravní nehody

Pomozte při pátrání! Policisté hledají svědky nehody, která se stala v pátek 30. července letošního roku kolem 17:15 hodin v Aši, konkrétně na křižovatce ulic Hlavní a Šumavská. Při nehodě došlo ke zranění jednoho z řidičů a spolujezdce.

„K dopravní nehodě mělo tehdy dojít tak, že řidič osobního vozidla značky Volkswagen, jedoucího po Hlavní ulici ve směru k ulici Chebská, při odbočování vlevo nedal přednost protijedoucímu automobilu značky Audi. Následně mělo dojít ke střetu vozidel.“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče osobního vozidla značky Volkswagen a k lehkému zranění jeho spolujezdce. Zároveň došlo k těžkému zranění řidičky automobilu značky Audi.

 Po dopravní nehodě se oba řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

“ Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ sdělil mluvčí.

 Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.