Mariánské Lázně ožijí karnevalem

Mariánské Lázně ožijí karnevalem. O víkendu ve dnech 26. a 27. června vždy od 11 do 20 hodin se uskuteční Lázeňský karneval na ulici. Vítáni budou po celou dobu konání slavnosti malí i velcí obyvatelé a přátelé Mariánských Lázní ve veselých karnevalových kostýmech. Na své si také přijdou milovníci dobrého jídla, pro které bude přichystán gastronomický program.

Akce  začne v sobotu ve 13 hodin průvodem karnevalových masek za doprovodu Dechového orchestru mladých s mažoretkami, který bude doprovázen hlídkou Městské policie. Začátek naplánovala organizátorka Eva Koreisová u Hotelové školy a dojde až na kolonádu k pavilonu Karolínina pramene.

Odpoledne čeká návštěvníky koncert ZSO společně s žáky hudební školy Aš pod Hlavní kolonádou. Na pódiu u Karolínina pramene budou mít milovníci karnevalu možnost zhlédnout produkci pouličního divadýlka a koncert seskupení Blue Caravan, kteří zahrají k tanci i poslechu.

V neděli bude také připraven zajímavý program u Karolínina pramene. Návštěvníci se mohou těšit na koncert Junior Dixielandu z Mariánských Lázní. Pak vystoupí  Alison/celtic&irish rock z Kraslic a na závěr zahraje Stan and Tony revival. Zakončení slavnosti bude ve 20 hodin.

„Po celou dobu konání festivalu bude v oblasti parku u Zpívající fontány pro návštěvníky připraven pestrý jarmark se stylovým dárkovými zbožím ze všech koutů naší země. Nabídku tradičních českých pouťových pochoutek doplní pořadatelé například o nabídku pochoutek vietnamského fresh bistra, mexických specialit, baru s vybranými koktejly, nebo pivních speciálů. Doprovodný hudební program denně od 11 do 20hodin,“ uvedla Eva Koreisová.