Pomozte při pátrání! Policisté hledají svědky dopravní nehody

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody. U události, která se stala ve čtvrtek 17. června letošního roku kolem 07:20 hodin na kruhovém objezdu v Chodově, došlo ke zranění řidičky motocyklu.

Podle policejního mluvčí Jakuba Kopřivy  nehodě mělo dojít tak, že čtyřiačtyřicetiletá žena na motocyklu značky Kymco, která jela ve směru z ulice U porcelánky směrem k ulici Dukelských hrdinů, vjela na kruhový objezd, kde jí zřejmě nedal přednost dosud nezjištěný řidič osobního automobilu přijíždějící z ulice Tovární. Po vjetí automobilu do dráhy motocyklu měla řidička ve snaze zabránit střetu strhnout řízení, vjet do protisměru a poté s motocyklem upadnout na pozemní komunikaci. Osobní automobil měl pokračovat dál ve své jízdě.

 Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění čtyřiačtyřicetileté řidičky motocyklu značky Kymco. Řidička se poté podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

„Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ doplnil mluvčí.

 Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.