V Mariánských Lázních mají další odběrové místo

Vzhledem k vzrůstající poptávce z řad firem, ale také zaměstnanců a obyvatel Mariánských Lázní po antigenním testování na Covid 19, bylo otevřeno další, již páté odběrové místo. Zájemci ho najdou od úterý 16. března v areálu Centrálního parkoviště (Kollárova 94/26). Jedná se jen o antigenní testování. Testy PCR zde neprovádějí. Otevřeno bude každý všední den od 8,00 hod do 16, 00 hod.

Rezervace budou možné mimo jiné také přes klasický rezervační systém (podrobnosti budou zveřejněny v průběhu příštího týdne).  Odběrné místo je určeno nejen pro pěší. Testování je možné také formou Drive-in přímo ve voze bez nutnosti vystupování!! Testování bude provádět erudovaný zdravotnický personál, a to za dodržování přísných hygienických standardů.

Vyhodnocení testu trvá maximálně 20 minut a každý testovaný obdrží kromě výsledku také potvrzení v papírové formě pro další využití coby důkazu o negativitě. Při současných pravidlech nastavených ze strany vlády ČR má každý občan právo na bezplatný antigenní test každé 3 dny. Tedy i tyto testy budou pro zájemce zcela zdarma