V Chebu patří středa farmářským trhům

Po týdnu přijíždějí prodejci na chebský farmářský trh, který se koná u obchodního domu Prior. K dostání bude ve středu 7. října od 8 do 16 hodin pestrá nabídka zboží. Chybět nebude Regionální potravina nebo třeba nabídka rybích produktů.

Na trh se pak v pravidelném intervalu vrací pojízdná prodejna rybích produktů Diana Fish, česká přírodní kosmetika Bylineo  nebo marmelády a hořčice Maminčiny dobroty.

Kompletní soupiska vypadá takto: ochutnávka produktů oceněných v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje,  sezónní ovoce a zelenina, sušené ovoce a ořechy, Pirožky Karlovy Vary, výrobky z ryb Diana Fish, jihočeské uzeniny, maďarské a slovenské uzeniny, sýry z Nového Sedla,  pečivo z plzeňské pekárny U krtečka, koření Gastro, bylinné směsi, koření a sušené ovoce Nebe v hubě, med, výrobky z medu a bylinné směsi ze Včelařství M+M, marmelády a hořčice Maminčiny dobroty, doplňky stravy a zdravá výživa Přírodní Lázně, česká přírodní kosmetika Bylineo, škrabky na zeleninu, doplňkový řemeslný sortiment (minerály a šperky z drahých kamenů).

Nebojte se koronaviru a přijďte na trh! Nakupování na čerstvém vzduchu je bezpečné. Nákupem navíc podpoříte drobné tuzemské producenty, které to mají v dnešní době dvojnásob těžké.