Na chebských farmářských trzích budou opět nabízeny rybí produkty. Přichystány jsou i další novinky

Středy patří chebským farmářským trhům. Další je přichystán na 12. srpna od 8 do 18 hodin. Prodeji regionálních potravin a produktů je vyhrazen prostor před OC Prior. V nabídce bude například sezónní ovoce a zelenina, sazenice bylinek a zeleniny, sušené ovoce a ořechy, maďarské i slovenské uzeniny, francouzské lahůdky, sýry, pečivo, med, bylinné směsi, marmelády, hořčice, koření, bylinné směsi a sušené ovoce i koření.

Tento týden se můžete těšit na návrat pojízdné prodejny rybích produktů značky a na premiéru dvou nových prodejců. Prvním je nabídka dalšího čerstvého ovoce. Druhým nováčkem je pak je ručně vyráběná česká přírodní bylinná kosmetika. Kvůli závadě na výrobním stroji budou tentokrát výjimečně chybět Pirožky Karlovy Vary.

Kompletní přehled sortimentu vypadá takto: sezónní ovoce a zelenina, Ovoce lásky, sušené ovoce a ořechy, pivo z Minipivovar Toulavej pes, výrobky z ryb Diana Fish, jihočeské uzeniny, maďarské a slovenské uzeniny, sýry z Nového Sedla, pečivo z plzeňské pekárny U krtečka, bylinné směsi, koření a sušené ovoce Nebe v hubě, med, výrobky z medu a bylinné směsi ze Včelařství M+M, marmelády a hořčice Maminčiny dobroty, koření Gastro, doplňky stravy Přírodní Lázně, česká přírodní kosmetika Bylineo, doplňkový řemeslný sortiment (minerály a šperky z drahých kamenů).