Dobrá zpráva: Pohřešovaná žena se sama vrátila domů

Aktualizováno: Pátrací akce po pohřešované ženě byla ukončena, vrátila se sama zpět domů. V současné době je již v péči rodiny a poté bude předána k lékařskému ošetření záchranářům.

Desítky policistů, hasičů i záchranářů z Horské služby pátrají po mladé ženě v okolí Mariánské na Karlovarsku. V případě jakýchkoliv informací k pohřešované ženě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

„Pohřešovaná žena je přibližně 173 cm vysoké hubené postavy a má hnědé vlasy,“ uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová. „Žena odešla z domova v neděli 12. července kolem 4.30 hodin, přičemž se v nedávné době vrátila ze zdravotnického zařízení, kde se léčila s depresemi. V době útěku měla na sobě černé tílko, s sebou měla dále spacák a léky. Žena je naboso a nemá u sebe mobilní telefon,“ doplnila.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešované ženě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Další informace k pohřešované ženě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).