hudBADoulic! V sobotu zazpívá u Františkova pramene Honza Jareš

Celé léto se mohou diváci těšit na koncerty v rámci letošní projektu #hudbadoulic. Tentokrát zazpívá ve františkolázeňském hudebním altánu Honza Jareš. Začátek je naplánován na sobotu 13. června od 19 hodin.

Honza Jareš patří mezi pozoruhodné osobnosti současné hudební scény. Mimořádně disponovaný zpěvák, výborný klavírista, absolvoval Pražskou konzervatoř jako jediný nevidomý student v historii školy.

Celé léto se mohou diváci těšit na koncerty v rámci letošní projektu #hudbadoulic, který má nejen v letošním roce oslovit i mladší klientelu města.“ Samozřejmě nevynecháme ani  klasické promenádní koncerty, každou neděli si mohou lidé užít koncert Lázeňského orchestru Františkovy Lázně v čase od 15.30 hodin v hudebním altánu u Sadové kavárny,“ informoval ředitel divadla Boženy Němcové ve Františkových Lázních Arnošt Němec. Změnou jsou pak středeční, páteční či sobotní koncerty, které se konají v hudebním pavilonu u Františkova pramene a to vždy od 19 hodin. Občany Františkových Lázní  a lázeňské hosty čeká zajímavý program, který Město Františkovy Lázně naplánovalo a společně s MKS také bude realizovat. 

Program na červen

sobota 13. června 19 hodin hudební pavilon u Františkova pramene – Hudební legendy – Honza Jareš

neděle 14 června 15.30 hodin – hudební pavilon u Sadové kavárny – Lázeňský orchestr Františkovy Lázně

středa 17. června 19 hodin u Františkova pramene – Starovarka

sobota 20. června hudební pavilon u Františkova pramene- Dixieland Planá

pátek 26. června 19 hodin hudební pavilon u Františkova pramene – Parohanka

neděle 28. června 15.30 hodin hudební pavilon u Sadové kavárny – Lázeňský orchestr Františkovy Lázně

V případě velmi nepříznivého počasí může být program zrušen