Masturboval a dělal nemravné návrhy

Překvapení v podobě masturbujícího muže čekalo na náhodného chodce nedaleko přehrady Skalka. Kromě nechtěného představení mu dělal exhibicionista také nemravné návrhy. Policisté nestydu zadrželi a zjistili, že již byl za podobný čin několikrát odsouzen. Teď mu hrozí až tři roky za mřížemi.

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání místního třiatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví.

 „Ve středu 3. června letošního roku měl v brzkých ranních hodinách oznámit na tísňovou linku 158 devětadvacetiletý muž, že v blízkosti přehradní nádrže Skalka v Chebu masturbuje muž, který mu navíc dělá neslušné návrhy. Policisté z obvodního oddělení Cheb – město na místo okamžitě vyrazili a po několika minutách poblíž přehradní nádrže zadrželi muže, který odpovídal popisu oznamovatele. Z místní znalosti navíc věděli, že tato osoba již byla v minulosti za podobný čin několikrát odsouzena.

 Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.