Free Fler Market nabídne velký výběr zboží i výtvarných dílen

Načerpat inspiraci, nakoupit dárky pro své blízké, nebo si přijít odpočinout na některý z výtvarných workshopů mohou zájemci na Free Fler Marketu.  Akce se bude konat v chebské Svobodě v neděli 25. listopadu v době od 10 do 17 hodin.

Free Fler Market 3Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3923999

Bezmála pět desítek prodejců a tvůrců nejen dárkových předmětů, ale také módního a bio zboží, zaplní chebské kulturní středisko na již 10. ročníku Free Fler Marketu. „Tentokrát má například Keramika pro radost připravenou novinku, a to andělskou dílnu,“ uvedla organizátorka Lenka Houtke. „Keramické andělské šatičky budou zdobit dřevěné hlavičky. Děti si samy vyberou jednotlivé části pro svého anděla a sestaví si ho dle svého vkusu. Poté si ho budou moci vybarvit akrylovými barvami. Vznikne drobná závěsná vánoční dekorace,“ upřesnila.

Free Fler Market 2Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3923999

Pro přítomné bude připravena celá řada možností, ať už pro načerpání inspirace nebo nákupu dárků k blížícím se svátkům. K dostání budou například dřevěné nebo překližkové dekorace, autorské šperky ve stylu steampunku a clockpunku – náhrdelníky, náušnice a prsteny vyráběné z vlastních a klasických bižuterních komponentů. „Další a ne jedinou novinkou budou třeba také dřevěné výřezy a interaktivní stavebnice, se kterými přišli výrobci na jaře na trh. Stávají se velice oblíbenými, jak dílničky – malování na dřevěné pohádkové postavy, zvířata, dopravní prostředky, ale i stavebnice k vlastnímu dokrášlení, sestavení a samozřejmě i hraní,“ upřesnila Lenka Houtke. Návštěvníci budou moci také zhlédnout pravé indiánské výrobky, lapače špatných snů, ale i ochutnat indiánský čaj s názvem Šamanský oheň, který je plný voňavého koření. Na akci nebude chybět ani ručně malovaná keramika, speciální čelenky, unikátní papírové bločky, zápisníky i diáře, kožené doplňky i módní výrobky ve Vintage, Orient či Bohemian stylu. Své zastoupení bude mít na akci také hospicový bazárek.

Free Fler Market 4Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3923999

„Bude spousta nových tvůrců zblízka i zdaleka a také nové dílny a workshopy. Třeba se už nemůžeme dočkat na to, jak si vyzkoušíme ebru – což je taková zvláštní turecká technika malby na vodě a vypadá to božsky,“ pozvala organizátorka.

Free Fler Market 1Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3923999