Film podle knižní předlohy Marie Poledňákové za pár dní vstoupí do kin. Tři čtenáři mohou vyhrát knihu

Lehce duchařská, rodinná komedie s názvem Ten, kdo tě miloval, míří do kin. Premiéra se uskuteční ve čtvrtek 8. listopadu. Film podle knižní předlohy Marie Poledňákové byl natáčen také v Karlovarském kraji. Pro některé scény si filmaři vybrali například chebské vánoční trhy, Boží Dar i Karlovy Vary. 

Více fotografií z natáčení zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3949080

Tři čtenáři, kteří odpoví správně na otázku, mohou vyhrát knihu Marie Poledňákové s názvem Ten, kdo tě miloval. Kniha z nakladatelství Ikar je předlouhou stejnojmenného filmu a je právě v prodeji. Otázka na konci článku.

Režisér Jan Pachl obsadil i dvorní herce Marie Poledňákové, jejíž stejnojmenná kniha byla filmu inspirací, Evu Holubovou a Václava Postráneckého. Ten, kdo tě miloval je komediálně laděná rodinná detektivka s vánoční atmosférou z Karlových Varů, Chebu a Božího Daru. Detektivem však není příslušník kriminalistického týmu, ale členové jeho rodiny (manželka, synové, matka a rodinný nepraktický praktický lékař), kteří se snaží velmi netradičními postupy dobrat se pravdy a vyšetřit jeho poslední případ i jeho záhadné úmrtí. On sám – kpt. Kalina – jim je jako duch přítomný na tomto světě vždy k ruce. Během pátrání nastává nečekaná eskapáda humorných událostí a nahodilých peripetií komplikujících jejich snahu dobrat se k pravdě.

„Ten, kdo tě miloval je vánoční komedie a zároveň rodinný film, na který se může dívat kdokoliv, od pětiletého špunta až po osmdesátiletou babičku (možná i stoletou, doufám),“ uvedl režisér filmu Jan Pachl. „Měli by si přijít na své milovníci detektivky, protože je tam určitá detektivní linka. Ale také lidé, kteří mají rádi dobré české herce (máme tam opravdu ty nejlepší) a zároveň i ti, co mají rádi dobrý film. Myslím, že Ten, kdo tě miloval je opravdu dobrý film,” doplnil.

Rodinnou komedii Ten, kdo tě miloval začal filmařský tým Jana Pachla natáčet před rokem. První klapka padla 23. listopadu 2017 a poslední 15. ledna 2018. 

„Věřím, že to dopadne dobře a bude se lidem líbit a potěší je. Já zatím ten pocit mám. Když jsme se potkali první den na place a podívali se na sebe, začali jsme se smát. Každý z nás byl nějakým způsobem mile jiný. Věřím, že i herecké obsazení bude zárukou, že všechno dopadne dobře a film dokáže lidi pobavit, řekl  Lukáš Vaculík o filmu Ten, kdo tě miloval.

Kolik dnů trvalo natáčení filmu Ten, kdo tě miloval? Správné odpovědi pište do 8. listopadu, kdy snímek vstoupí do kin

Na adresu: redakce@zivechebsko.cz

Obálka knihy Marie Poledňákové s názvem Ten, kdo tě miloval. Kniha z nakladatelství Ikar je předlouhou stejnojmenného filmu a je právě v prodeji. Ten kdo te miloval_prebal_filmovy.indd