Chebský rodák Hynek Tomm zazpívá v Lázních

Zpěvák a rodák z Chebu Hynek Tomm opět vystoupí v chebském regionu – tentokrát v Mariánských Lázních. Vystoupí tam v rámci benefičního koncertu pro Středisko Víteček v Mariánských Lázních, které se stará o handicapované z Tachovska a Mariánskolázeňska. Na koncertě ve středu středu 25. července od 15 hodin u rybí restaurace U Pidly v Mariánských Lázních vystoupí bez nároku na honorář. Zpěvák účinkoval například v Hudebním divadle Karlín, v plzeňském Divadle J. K. Tyla či v divadle Semafor.

„Myslím si, že pomáhat svým zpěvem je morální povinnost každého, kdo se zpěvem živí profesionálně. Tímto tedy všechny srdečně zvu na svůj hodinový koncert v rámci této benefiční akce, kde přítomným zazpívám jak romantické písně, tak i písně hodně energické, aby bylo veselo,“ informoval Hynek Tomm.

Pro zpěváka Mariánské Lázně hodně znamenají, protože zde vystupoval několikrát i v minulosti.

„V Mariánských Lázních jsem zpíval už několikrát. Dokonce jsem tam v dětství vyhrál i pěveckou soutěž. Mám na tyto krásné lázně jen pěkně vzpomínky. Když jsem přijížděl z Prahy do Chebu a maminka, která bohužel loni zemřela, do Mariánských Lázní jezdila na kontroly k doktorovi jednou za půl roku, sešli jsme se právě v Mariánských Lázních. Takže i to mě s Mariánskými Lázněmi spojuje,“ zavzpomínal zpěvák.

Hynek Tomm chodil jako dítě v Chebu a v Aši k profesorce Janě Žofákové do základní umělecké školy na zpěv, zvítězil tehdy v sólovém zpěvu v kategorii do 15 let za Cheb v celostátním kole, poté vystudoval konzervatoř v oboru zpěv. Na svém kontě má tři CD. Akce Hudební kvíteček pro Středisko Víteček se koná ve středu 25. července od 15 hodin u rybí restaurace U Pidly v Mariánských Lázních.

Program benefičního koncertu:
15:00 – 16:00 Petr H. Batěk – herec, moderátor, básník a hudebník
16:15 – 17:15 Hynek Tomm – zpěvák
18:00 – 19:00 Peter Paul Pačut – hlas Freddieho Mercuryho, zpěvák Queenmania
19:30 – 20:30 Bourbongrass – country & bluegrass
21:00 – 22:00 Guitar Ilussions – akustický projekt Neurotic Machinery

 Vstupné: dobrovolný příspěvek libovolné výše  
Kompletní výtěžek akce předáme přímo středisku Víteček.