První májový den přivítají ve Stebnici stylově. Přijdou pionýrky i svazáci

Pionýrky, svazáci i pohraničníci se sejdou na již deváté akci s názvem 1. Máj aneb bylo nebylo..!? Nad retro akcí, která se uskuteční ve Stebnici první májový den od jedenácti hodin, budou bdít příslušníci veřejné bezpečnosti. Chybět nebudou ani plamenné projevy. Vítán je každý, kdo má smysl pro humor.stebnice

Nová sezóna kempu ve Stebnici nedaleko Chebu bude zahájena v úterý 1. května. Návštěvníci opět si připomenou staré časy komunistické éry. Pionýři, svazáci, pohraniční stráž, veřejná bezpečnost, dobová výzdoba, projevy, proslovy a podobně. Nebudou chybět ani permanentky. Pro všechny hosty, co mají smysl pro humor a zúčastní se této zábavné prvomájové akce v jakékoliv uniformě, kroji, nebo jiným výrazným způsobem oživí či připomenou onu dobu, je připravena permanentka na občerstvení, ze které budou moci čerpat různé výhody, jako například: točené pivo Gambrinus 11° jen za 1,70 Kčs, malý panák rumu, vodky nebo zelené za 3,70 Kčs, točená Kofola 1,50 Kčs, utopenec s chlebem a cibulí 4.60 Kčs, káva 3,30 Kčs, čaj 1,20 Kč a další. Celé občerstvení Vás tak v den akce příjde na cca 17,- Kč.

Součástí celodenního programu, který začne již v 11 hodin dopoledne, budou zábavné projevy a proslovy, soutěže, pestrá a bohatá tombola, stánkový prodej, sraz trabantů, wartburgů, uazů, žigulíků, škodovek, vojenských a zahraničních vozů, včetně motocyklů. Organizátoři nezapomněli ani na děti i pro ně zde bude bohatý program, nejrůznější soutěže, dárečky, střelba se Soldiers Cheb airsoft team, velké skákací hrady, nafukovací stan, skluzavka, projížďka na koních a mnoho dalšího. Možná přijde i kouzelník.

Celodenní program bude zpestřen poslechem živé hudby v podání kapely PIC – NIC. Občerstvení za velmi přijatelné ceny. To vše si mohou zájemci vychutnat až do 17 hodin večer.