Blíží se adrenalinový den na Pomezí

Jízda na raftu, slaňování, lezecké překážky, hasičské ukázky, záchranářské auto, dobré jídlo a mnoho dalšího čeká návštěvníky Pomezského adrenalinového dne. Ale to není zdaleka všechno, zájemci si například mohou vyzkoušet, jestli by v případě potřeby uměli poskytnout první pomoc, nachystaná bude i sanitka rychlé lékařské pomoci, kterou si návštěvníci mohou prohlédnout. Diváci si užijí i malou ukázku práce policie. Akce vypukne již tuto sobotu 26. srpna od 13 hodin.

Více fotografií z loňské akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/1986776Na-pomezském-adrenalinovém-dni-to-žilo

„Na letošní akci opět nebudou chybět ukázky práce záchranářů, hasičů a policistů. Nejen pro malé bude kreslit obrázky na obličej výtvarník Mirek Vostrý,“ uvedla místostarostka Pomezí nad Ohří Silvia Šuba.

Na adrenalinovém dni budou k vyzkoušení například lezecké překážky, lanový traverz a slaňování do raftu. „Raft bude k dispozici i k vypůjčení na romantickou projížďku po přehradě. Trochu méně romantická bude airsoftová střelnice, kde se ale vyřádí děti i dospělí. Pro děti zde budou i skákací hrady a občerstvení,“ informovala Tezera Janatová z Traicontu, spoluorganizátorka akce.

Na vodě bude opět jezdit hasičský člun, na souši zas bude možnost prohlédnout si auta a vybavení záchranářů, o které byl už minulý rok velký zájem.

Více fotografií z loňské akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/1986776Pomezí-patřilo-odvážným