Hernu si spletl se zápasnickým ringem

Na akčního hrdinu si pravděpodobně hrál devětatřicetiletý muž z Chebu. V jedné z ašských heren nejprve zmlátil obsluhu a pak si vybil vztek i na muži, který kolem podniku procházel. Pokud bude agresor uznán vinným, posedí si v kriminále až deset let.Policiee-malá-naweb

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání  devětatřicetiletého muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví a přečinů krádeže a výtržnictví.

Trestných činů se měl obviněný muž dopustit koncem prosince loňského roku ve večerních hodinách v jedné z ašských heren. „Obviněný muž nejprve napadl obsluhu herny. Poškozeného povalil na zem, smýkal s ním po podlaze a následně jej opakovaně udeřil sevřenou dlaní do oblasti hlavy. Během svého počínání odcizil poškozenému jeho mobilní telefon,“ uvedla policejní mluvčí Věra Hnátková. Poté obviněný z herny odešel. „Venku na chodníku však napadl dalšího muže, kterého nejprve udeřil rukou do hlavy. Poškozený upadl na zem, kde do něj obviněný opakovaně kopal a udeřil jej do oblasti hlavy. Poranění obou poškozených mužů si vyžádala lékařská ošetření,“ doplnila mluvčí.