Letošní sezóna Nočních běhů Chebskem začne v sobotu

Všichni milovníci běhu by měli zbystřit. Opět začíná sportovní seriál – Noční běhy Chebskem. První závod bude odstartovaný v sobotu 25. února v Chebu.IMG_1506

„Běžci se na Chebsku mají opravdu na co těšit. I letos jsme pro běhumilovné účastníky připravili jedinečný regionální seriál Noční běhy Chebskem, který vypukne již 25. února úvodním závodem v Chebu,“ sdělil Michal Ouřada, jeden z organizátorů. Start, registrace i zázemí bude na prostranství restaurace Krajinka. Registrovat se bude možné od 16.30 až 18.15 hodin. Start do kilometrového dětského a doplňkového závodu bude v 17 hodin. Dospělí vyběhnou na pětikilometrovou trať v 18.30 hodin. Kapacita závodu je 150 účastníků. Startovné online do 20. února je 100 korun, v místě startu dospělí 150 a děti na kilometrové trati 50 korun.

„Seriál Noční běhy Chebskem postupně zamíří hned do několika míst regionu. Druhý závod se uskuteční 30. dubna v Plesné. Novým místem oproti loňské sezoně bude závod v Lubech, tam to rozběhneme 27. května. Poté se 10. června seriál poběží v Hazlově. Letní atmosféru si snad užijeme 12. srpna v příjemné prostředí areálu Plovárny Dřenice,“ řekl Michal Ouřada. Malebné Františkovy Lázně budou hostit Noční běhy 16. září, a to přímo u nejkrásnějšího aquaparku českých lázní. Velké finále je naplánováno na sobotu 21. října, kdy se seriál vrátí do Chebu,“ doplnil.