Napila se, pak převrátila auto na střechu

Nepříjemné ráno měla třiatřicetiletá řidička. Při projíždění zatáčky vylétla s autem mimo silnici, narazila do plotu a pak svoje auto převrátila na střechu. Orientační dechová zkouška prozradila 1,97 promile. Škoda, kterou způsobila, se vyšplhala až na částku 300 tisíc korun.Kraslice nehoda 1

„V sobotu 3. prosince v osm hodin ráno došlo na silnici nedaleko Rotavy k dopravní nehodě. Třiatřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem po komunikaci ve směru od obce Kraslice k obci Rotava, kdy při průjezdu levotočivou zatáčkou zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy vozidla svým schopnostem a dopravně technickému stavu komunikace,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. „S vozidlem vyjela vpravo mimo komunikaci, kde přední částí vozidla narazila směrového sloupku. Poté pokračovala dále vpravo a narazila do křoví. Následně skončila s vozidlem na střeše,“ doplnila mluvčí.

Žena byla převezena na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění a pak ji policisté převezli do policejní cely. V případě prokázání viny jí hrozí trest až na tři roky.