Řídili auto, ale papíry neměli

Dva řidiči během jednoho dne si sedli za volant bez patřičného oprávnění. Jeden se proháněl na Mariánskolázeňsku, druhý se vydal na cestu po Františkolázeňsku. Oběma hrozí v případě odsouzení až dva roky za mřížemi.OLYMPUS-DIGITAL-CAMERA

Ve čtvrtek odpoledne policisté zastavili dvaadvacetiletého řidiče, který jel od Staré Vody směrem na Tři Sekery. „Policisté následně lustrací zjistili, že má řidič vysloven zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel, který vydal Okresní soud v Chebu. Policisté řidiče zajistili a převezli na policejní služebnu, kde mu sdělili podezření ze spáchání přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ vysvětlila policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Ve čtvrtek kolem jedenácté večer nedaleko čerpací stanice u Františkových Lázní kontrolovali policisté čtyřicetiletého šoféra. „ Také tento řidič se vydal na silnici i přesto, že má vysloven zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel, který vydal Okresní soud v Chebu. I v tomto případě policisté řidiče převezli na policejní služebnu, kde mu sdělili podezření ze spáchání přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ doplnila mluvčí.