Když došly argumenty, přišel ke slovu nůž

Pravděpodobně větší množství alkoholu stojí za hádkou a později i za těžkým ublížením na zdraví mezi dvěma 40letými muži. Událost se stala v obci nedaleko Mariánských Lázní. Útočníkovi hrozí až deset let za mřížemi.OLYMPUS-DIGITAL-CAMERA

„Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání 40letého muže z Chebska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu Těžké ublížení na zdraví,“ řekla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. „Uvedeného jednání se měl dopustit v neděli dne 9. srpna ve večerních hodinách v malé obci poblíž Mariánských Lázní, kdy po předchozím požití většího množství alkoholu došlo před domem mezi obviněným a 40letým mužem k vzájemnému slovnímu a fyzickému napadení. Obviněný muž poté odešel do domu, a když se vrátil zpět ven, došlo mezi nimi k dalšímu fyzickému napadení, kdy obviněný vytáhl nůž a bodl muže do hrudníku. Ten byl se zraněním převezen vrtulníkem do nemocnice v Plzni,“ dodala policejní mluvčí.

Policejní komisař podal podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který nebyl akceptován.  V případě prokázání viny hrozí obviněnému až desetiletý trest odnětí svobody.