Pro toho, kdo rád fotí je, připravena fotosoutěž „Mariánky v pohybu“

Mariánské Lázně navazují na úspěšný první ročník fotografické soutěže, která v loňském roce přilákala 115 fotografů z řad amatérů i profesionálů.  Nadšení fotografové mají šanci na výhru i letos.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jak na to?

Pořiďte zajímavou fotografii na kulturní akci konané v Mariánských Lázních např. Zahájení lázeňské sezóny, Jazzové lázně, Kapsa pohádek, Chopinův festival, Mariánský podzim, Literární festival, Zpívající fontána, kolonádní a jiné koncerty nebo fotografii zobrazující aktivity ve městě a jeho blízkém okolí např. běh, kolo, nordic walking, golf, jízda na koni, tenis, atd. .

Oceněno bude pět nejzajímavějších fotografií. Hlavní cenou letošního ročníku je Vyhlídkový let nad Mariánskými Lázněmi. Dále se můžete těšit na romantickou večeři pro dva či různé sportovní odměny. Celkem bude oceněno 5 nejlepších fotografií.

Jak se přihlásit?

  • Svou fotografii pošlete na email: soutez@marianskelazne.cz
  • Do soutěže můžete zaslat maximálně 5 fotografií od jednoho autora
  • Fotografie zasílejte ve formátu JPG, minimální požadovaná velikost je 3000 px na delší straně, tj. cca. 2 MB
  • Přijímáme pouze digitální foto bez datumovek, vodoznaku a výrazných digitálních úprav
  • Zasláním fotografie do soutěže souhlasíte s pravidly

Pravidla soutěže

Soutěž je otevřená pro digitální foto bez datumovek, vodoznaku a výrazných digitálních úprav. Své fotografie mohou soutěžící posílat na emailovou adresu soutez@marianskelazne.cz, lze využít i úložiště typu uschovna.cz či ulozto.cz. Do soutěže může soutěžící zaslat maximálně 5 soutěžních fotografií. Fotografie v digitální podobě je nutné zaslat ve formátu JPG, minimální požadovaná velikost fotografií je 3000 px na delší straně, tj. cca. 2 MB. Pořadatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže fotografie s nevhodným nebo pobuřujícím obsahem a fotografie nesplňující požadované rozlišení a tematické zadání.

Soutěžící poskytuje organizátorovi nevýhradní licenci k užití fotografií k propagaci organizátora soutěže a soutěže samé. Soutěžící se zříká všech autorských práv k fotografii a souhlasí s publikováním zaslaných fotografií v tiskové nebo v elektronické podobě bez nároků na honorář, a to nejen v tiskovinách vydávaných organizátorem soutěže ale i v rámci jiných reklamních a propagačních prostředků. Licence k užití fotografií se poskytuje bez časového a teritoriálního omezení.

Soutěžící prohlašuje, že je autorem přihlášených fotografií anebo osobou oprávněnou k výkonu majetkových autorských práv, opravňujících jej k účasti v soutěži se všemi právy a povinnostmi s tím spojenými.

Soutěžící uděluje organizátorovi souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů pro účely organizace soutěže včetně jejich zveřejnění, to vše v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Vítěz soutěže bude informován e-mailem po skončení hodnocení zaslaných fotografií, tj. nejpozději do 20. prosince 2015. Pokud se pořadateli nepodaří vítěze soutěže zastihnout do 5 dnů od prvního pokusu (přičemž se pořadatel zavazuje kontaktovat vítěze alespoň 2x prostřednictvím e-mailu), výhra přechází na soutěžícího na druhém, respektive třetím a případně dalším místě.