Při dopravní nehodě bylo zraněno  šest lidí

Při dopravní nehodě dvou osobních aut bylo zraněno šest lidí. K události došlo v pondělí 8. července mezi Horním Slavkovem a Karlovými Vary. Policisté u řidičů provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na přibližně 250 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou nadále v šetření policistů.

Foto: Policie ČR

„V pondělí 8. července letošního roku krátce po osmé hodině ranní došlo na pozemní komunikaci číslo I/20 k dopravní nehodě dvou osobních vozidel,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek. „K té mělo dojít tak, že čtyřiatřicetiletý řidič osobního vozidla značky Škoda jedoucí ve směru z Horního Slavkova směrem do Karlových Varů se zřejmě plně nevěnoval řízení a nedal přednost osobního automobilu značky Škoda modré barvy jedoucí po hlavní pozemní komunikaci, které řídila pětačtyřicetiletá řidička. Následně došlo ke střetu obou vozidel,“ doplnil.

Foto: Policie ČR

Při dopravní nehodě utrpěli řidiči obou vozidel zranění, se kterými byli převezeni Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. „Zranění také utrpěli čtyři spolujezdci z vozidla Škoda modré barvy, kteří byli taktéž převezeni Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice,“ upřesnil mluvčí.

Foto: Policie ČR