Policisté pátrají po svědcích nehody mezi cyklistou a koloběžkářkou

Karlovarští dopravní pátrají po svědcích nehody mezi cyklistou a koloběžkářkou. K události mělo dojít ve čtvrtek 13. června letošního roku krátce před dvacátou hodinou v ulici nám. 17 listopadu v Karlových Varech. Zraněná dívka utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto: Policie ČR

„K nehodě mělo dojít tak, že dosud nezjištěný cyklista jedoucí ve směru od ulice Železniční do ulice Nákladní, přičemž se zřejmě nevěnoval řízení a při průjezdu levotočivou zatáčkou narazil do protijedoucí jezdkyně na koloběžce. Nezjištěný cyklista následně z místa odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka dopravní nehody,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.