Rozbil výplň dveří i sklo zaparkovaného auta. Policisté výtržníka po chvilce zadrželi

Kam vešel, tam ničil, řeč je o devětatřicetiletém muži z Chebu, který si napřed svoji zlost vybil na skleněné výplni domovních dveří, po chvilce rozbil sklo na zaparkovaném autě. Svým jednáním měl způsobit škodu téměř 20 tisíc korun. Policisté výtržníka po chvilce zadrželi.

Ilustrační foto

Policisté z obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a poškození cizí věci místnímu devětatřicetiletému muži.

„Ten měl v úterý 21. května letošního roku krátce po 18. hodině přijít k panelovému domu v Chebu a následně poškodit skleněnou výplň u zadních vstupních dveří,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Poté měl vstoupit do panelového domu, který po několika minutách zadním vchodem zase opustil. Po chvíli měl na přilehlém parkovišti poničit skleněnou výplň okna zadních dveří u zaparkovaného osobního automobilu značky Škoda,“ upřesnil.

Po oznámení se policisté začali případem okamžitě zabývat. „Devětatřicetiletého muže po několika málo minutách zadrželi v ulicích Chebu, poté byl převezen na obvodní oddělení k dalším úkonům,“ doplnil mluvčí.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky.