Zpěváci si pro svůj nový videoklip vybrali Františkovy Lázně nejen pro svoji malebnost

Před několika málo dny se Františkovy Lázně staly místem natáčení nového videoklipu Petra Baťka s Marcelou Březinovou. Místo si zpěváci spolu se štábem vybrali pro malebnost lázeňského města a výborné spolupráce s městem i divadlem. V neděli 27. prosince v 18 hodin bude mít zbrusu nový videoklip premiéru.

„Na klipu pracovalo kolem dvaceti osob,“ uvedl zpěvák, herec a moderátor Petr Batěk. „Točili jsme ve Františkových Lázních, protože nám město vyšlo maximálně vstříc. Městského policistu nám hraje mim a herec Václav Upír Krejčí a role se zhostil na jedničku. Po lázeňských ulicích jsme jezdili americkým Cadilacem Michala Kanty a jedná se o takovou malou gangsterku,“ prozradil detaily z natáčení.  

Jak zpěváci prozradili, tak dokonalé kulisy pro natáčení by jinde hledali těžko. Navíc jim všichni vyšli vstříc. Dokonce kvůli natáčení dopoledne rozsvítili i vánoční výzdobu. I spolupráce s městem Františkovy Lázně, které přijalo roli partnera v tomto projektu, byla výborná a za což velice děkují.

„Když mi písničku Petr poslal, zněla mi v hlavě hned druhý den ráno a to je pro mne jasná známka, že do toho jdu. Jak natáčení ve studiu, tak i ve Františkových Lázních bylo plné pohody a doufám, že se bude líbit i posluchačům,“ sdělila zpěvačka Marcela Březinová.