Pečené hrušky v čokoládovém těstě potěší nejen po nedělním obědě. Recept, který přinášíme, je rychlý a jednoduchý. Jeho příprava i s upečením by neměla trvat…
Čtěte více Hrušky s čokoládou? Ano, vznikne skvělá kombinace chutíRubrika: Volný čas
Zajímá vás zahrádka, vaření nebo různé koníčky? Tak jste tady správně!
Borůvkové koláčky plněné tvarohem jsou tak dobré, že si je oblíbíte
Tvaroh s borůvkami? To zní samo o sobě moc dobře. A když se z těchto dobrot udělají koláče – a ještě navíc plněné, vznikne úžasná vyváženost chutí.…
Čtěte více Borůvkové koláčky plněné tvarohem jsou tak dobré, že si je oblíbítePoznejte kouzlo bezu. Výborná je šťáva i čaj
„Před heřmánkem smekni, před bezinkou klekni.“ Jistě znáte tahle stará pořekadla, ale víte proč je černý bez tak ceněný? Výborný je čaj i šťáva z…
Čtěte více Poznejte kouzlo bezu. Výborná je šťáva i čajKoláč z rebarbory si zamilujete
Právě nastala sezóna reveně neboli rebarbory. Její svěží chuť dodá v horkých dnech osvěžení. Rostlina, kromě zajímavé chuti, obsahuje také vápník, hořčík, mangan, fosfor, sodík,…
Čtěte více Koláč z rebarbory si zamilujeteSkvělé velikonoční recepty! Zkuste tradiční i houbovou nádivku
K Velikonocům neodmyslitelně patří masová nádivka, ale co zkusit letos nádivku trošku jinak? Třeba houbovou verzi? Pro konzervativní čtenáře přinášíme i tradiční variantu. Masová nádivka…
Čtěte více Skvělé velikonoční recepty! Zkuste tradiční i houbovou nádivkuTip na velikonoční dobrotu: Oblečte nádivku do listového těsta
Velikonoce se blíží a ve většině domácností jistě nebude chybět tradiční nádivka. Nechtělo by to trochu změny a udělat tuhle dobrotu tak trochu jinak? Živé…
Čtěte více Tip na velikonoční dobrotu: Oblečte nádivku do listového těstaBezinková šťáva osvěží a její příprava není složitá
V těchto dnech začínají kvést bezové keře. Tenhle listnatý keř roste prakticky všude. Na okrajích lesů, u cest, na rumištích, parcích a na dalších místech. Dají…
Čtěte více Bezinková šťáva osvěží a její příprava není složitá