Pro snesení lávky bude nutné Ašskou ulici pro dopravu úplně uzavřít

Dopravní komplikace: V sobotu 30. 7. 2022 budou na komunikaci ul. Ašská probíhat stavební práce související se snesením lávky pro pěší. Pro snesení lávky bude nutné ul. Ašskou pro dopravu úplně uzavřít. Čas úplné uzavírky komunikace bude probíhat v denním režimu v čase od 06:00 do 18:00, tj. 12 hodin.

Ilustrační foto Pixabay

Při uzavírce budou zajištěny objízdné trasy a to, ve směru z centra na Aš bude objízdná trasa vedena z ul. Ašská přes Komorní a Ke Skalce a zpět na ulici Ašskou.

Ve směru od Aše do centra, bude vedena objízdná trasa pro osobní vozidla a autobusy z ul. Ašská, přes Topolovou, Dvořákovu, Boženy Němcové, U Hilárie a zpět na ul. Ašská.

Foto: Město Cheb

Autobusové zastávky Cheb, Zlatý Vrch budou po dohodě s provozovatelem autobusové dopravy po dobu uzavírky přesunuty, a to ve směru z Chebu do ul. Ke Skalce  a ve směru do zálivu v ul. Dvořákova.

Na ulici Pražská u Tesca a na silnici 1/21 ve směru od Aše před sjezdem na Pomezí a Karlovy Vary budou osazeny info tabule o uzavírce.

V místě vlastní uzavírky ve směru od Aše bude stanoviště Městské policie Cheb, která zde bude na dopravu dohlížet, případně směrovat řidiče na objízdnou trasu.

Simona Liptáková, tisková mluvčí Městského úřadu Cheb