Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, při které došlo ke zranění chodce

Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody. Událost se stala v úterý 29. března letošního roku krátce po 10. hodině dopolední v Horním Slavkově, konkrétně v ulici Nová v prostoru parkovací plochy u pobočky České pošty.

Foto: Policie ČR

„Dosud nezjištěná řidička osobního automobilu zřejmě značky Volkswagen šedé či stříbrné barvy měla s vozidlem couvat od budovy pošty a přitom narazit do pětaosmdesátiletého chodce,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Ten měl po nárazu upadnout na zem. Řidička, zřejmě žena ve věku zhruba 45 let a vysoká přibližně 170 centimetrů, měla vystoupit z vozidla a seniorovi pomoc vstát. Ten měl následně uvést, že je v pořádku a nemá žádné zranění. Řidička po chvíli z místa dopravní nehody odjela,“ sdělil.

Po několika hodinách byl pětaosmdesátiletý muž s bolestmi v dolní části těla odvezen ze svého bydliště do nemocnice, kde byl ošetřen a ponechán na pozorování.

„Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ doplnil mluvčí s tím, že informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.