Kriminalisté pátrají po totožnosti zemřelého muže

Kriminalisté pátrají po totožnosti zemřelého muže, který byl nalezen dne 9. prosince loňského roku v Karlových Varech. Do současné doby se bohužel nepodařilo totožnost muže zjistit. Policisté se opětovně obracejí o pomoc na veřejnost. Ti, kteří mají jakékoliv poznatky k neznámé osobě mohou volat na tísňovou linku 158, nebo se mohou obrátit na jakoukoliv policejní služebnu.

Více informací zde

„Mrtvola muže neznámé totožnosti byla nalezena dne 9. prosince loňského roku krátce po patnácté hodině odpolední na chodbě domu v ulici Náměstí republiky v Karlových Varech bez známek života,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Pešková. „Zemřelý muž byl bílé pleti, ve věku 50 až 60 let, štíhlé postavy, vysoký 175 až 185 cm. Měl rovné, středně dlouhé, neupravené šedohnědé vlasy, vysoké čelo a protáhlý obličej. Na tváři měl několikadenní strniště a prošedivělý knír,“ upřesnila.

Více informací zde

Na sobě měl softshellovou bundu značky Waitomo, velikost M, černé barvy s kapucí, na které je potisk nepravidelné mapy tvořené kostičkami. Dále měl na sobě modré tričko s nápisy na hrudníku „FROM SAN FRANCISCO COPENHAGEN ATLANTIC CARGO FLEET“, velikost L a bílé tričko s ornamenty kosočtverců a trojúhelníků ve čtyřech řadách nad sebou. Tyto ornamenty jsou pouze na přední straně trička značky SMOG CO, velikost XL. Další tričko, které měl na sobě, je  šedé barvy bez nápisů, pouze z vnitřní strany označeno Livergy 6/L. Dále měl muž na sobě pánské, modré rifle s koženým opaskem značky QUIKSILVER, Torguay Victoria, Boardriding Since 1969. Na nohou měl sportovní boty NIKE, černo-žluté (reflexní provedení), velikost 42,5 EUR, UK 27.

Více informací zde

„Do dnešního dne se zatím nepodařilo totožnost zemřelého muže zjistit. Ve věci byla nařízena soudní pitva ke zjištění přesné příčiny úmrtí muže, při které nebyli zjištěny žádné skutečnosti nasvědčující cizímu zavinění,“ doplnila Kateřina Pešková.

Veškeré poznatky k neznámé osobě prosím volejte na tísňovou linku 158, nebo se obraťte na jakoukoliv policejní služebnu.

Více informací zde