Vydejte se na komentovanou prohlídku. Průvodcem bude Štěpán Karel Odstrčil

Vydejte se na františkolázeňskou komentovanou prohlídku. Průvodcem bude ředitel muzea Štěpán Karel Odstrčil. Akci přichystalo Turistické infocentrum a Muzeum Františkovy Lázně. Začátek naplánovali organizátoři na středu 19. ledna od 16 hodin.

Ředitel muzea Štěpán Karel Odstrčil přítomné svým odborným a především poutavým výkladem provede expozicí Městského muzea. Dozvědí se mnoho zajímavých informací z dějin lázeňského města od doby jeho založení až po 20. století.

Účastníci se seznámí s osudy osobností úzce se dotýkajících Františkových Lázních a dozvědí se, jak to vlastně bylo s našim „Frantíkem“ . Ke zhlédnutí bude také také expozice, která je věnována jeho tvůrci J. A. Mayerlovi.

Prohlídka v českém jazyce, začátek v 16 hodin, sraz před Turistickým infocentrem (Máchova 8) a zde je i jediné místo předprodeje/prodej vstupenek na tuto akci. Délka prohlídky max. 1,5 h.

Prohlídka v německém jazyce, začátek v 19 hodin ( Turistické infocentrum je otevřeno také 15 min. před začátkem akce), sraz před Turistickým infocentrem (Máchova 8). Délka prohlídky max. 1,5 h.

Vstupné 90 korun / osoba (omezená kapacita míst dle platných covidových pravidel).