Pomozte při pátrání. Policisté hledají svědky nehody

Policisté hledají svědky dopravní nehody. U události, která se stala ve čtvrtek 20. května letošního roku kolem 05:45 hodin na křižovatce ulic K. H. Borovského a Tovární v Sokolově, mělo dojít ke zranění cyklisty. Informace, které pomohou při vyšetřování je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala. Podle policejního mluvčí Jakuba Kopřivy měl osobní automobil s dosud nezjištěným řidičem měl jet od ulice Tovární směrem do ulice K. H. Borovského a před křižovatkou zřejmě nerespektoval svislé dopravní značení. Po projetí prvního odbočujícího automobilu měl najet do křižovatky a nedat přednost odbočujícímu cyklistovi, který jel za prvním odbočujícím vozidlem po hlavní pozemní komunikaci. Následně mělo dojít k střetu vozidla s jízdním kolem. Čtyřiatřicetiletý cyklista měl po nárazu upadnout na vozovku. Řidič automobilu měl poté odjet, aniž by si splnil povinnost účastníka dopravní nehody. Z tohoto důvodu u něj nelze vyloučit vliv alkoholu v době dopravní nehody či případnou technickou závadu na jeho vozidle.

 Při dopravní nehodě mělo dojít k lehkému zranění cyklisty, který byl ošetřen v nemocnici.

 Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.