Ze sokolovské nemocnice odchází celý tým ortopedie

Ze sokolovské nemocnice odchází tým ortopedie. Sedm odcházejících lékařů zveřejnilo, co je k odchodu přimělo. Hlavním důvodem mělo být jmenování nového primáře. Pacienti o své lékaře nepřijdou, všichni získali místo v kadaňské nemocnici. Péči budou poskytovat také v Karlovarském kraji.

Vyjádření lékařů:

Vážení pacienti, přátelé, kolegové, obyvatelé Karlovarského kraje,

nejprve dovolte, abychom Vám poděkovali za neskutečnou podporu a pozitivní ohlasy na naší dlouholetou činnost. Nejen, že nás to velmi povzbudilo, ale také zároveň ujistilo, že svou práci děláme dobře a nemůžeme ustoupit z nastavené kvality.

Bohužel ani názory našich pacientů a veřejnosti nezměnily postoj  vedení nemocnice, které dalo přednost svému vybranému kandidátovi před naším sehraným týmem. Z důvodů, které jsme opakovaně uváděli jsme tedy museli trvat na našich výpovědích a celý náš tým opouští sokolovskou nemocnici. Moc děkujeme všem kolegům, sestřičkám a personálu, s kterým jsme měli možnost léta pracovat. 

Nezbylo nám jiné východisko, než se poohlédnout mimo Karlovarský region. Zájem mimokrajských nemocnic byl až překvapivě veliký. Po proběhlých jednáních jsme našli nové zázemí v NEMOCNICI KADAŇ. Jednání s ředitelstvím Nemocnice Kadaň i primářem Silovským proběhla ve velmi přátelské atmosféře. Jsme rádi, že někdo sdílí naší vizi o poskytování kvalitní a pacientům dostupné ortopedické péče.

Vážení pacienti, NAŠE PÉČE VÁM ZŮSTÁVÁ NADÁLE DOSTUPNÁ. Naopak rozšiřujeme dostupnost naší ambulantní péče v rámci Karlovarského kraje a operační léčba Vám bude nadále poskytována v plném rozsahu. Jen již NEBUDEME OPEROVAT V NEMOCNICI SOKOLOV.

Čekáte-li již na výměnu kolenního nebo kyčelního kloubu, nebojte se, stále Vás vedeme v pořadníku a o termínu operace v Kadani Vás budeme informovat.

V nemocnici v Kadani jsme nalezli vstřícný kolektiv a management s vizí vytvoření nadregionálního ortopedického oddělení a výstavbou nových operačních sálů. Rádi bychom tak poděkovali řediteli nemocnice Kadaň – MUDr. Petru Hossnerovi, primáři ortopedického oddělení MUDr. Václavovi Silovskému, managementu nemocnice, personálu ARO, operačních sálů i ortopedického oddělení za přátelské přijetí a těšíme se na naši spolupráci.

 Naše ortopedická péče tedy nadále pokračuje a díky perfektnímu novému zázemí ji budeme schopni poskytovat ve stejné kvalitě jako doposud. Jen už to nebude v sokolovské nemocnici

Tým ortopedie:

  MUDr. Lukáš Galek

  MUDr. Luboš Galek

  MUDr. Marek Kalenda

  MUDr. David Kňourek

  MUDr. Richard Makki

  MUDr. Oldřich Vastl ml.

  prim. MUDr. Oldřich Vastl