Kriminalisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke zranění tří osob

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody. Událost, která se stala na silnici z Mariánských Lázní na Cheb v srpnu minulého roku, si vyžádala tři zraněné osoby.

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v neděli 23. srpna kolem 19:15 hodin na pozemní komunikaci ve směru jízdy od Mariánských Lázní na Cheb. „K té mělo dojít tak, že osmačtyřicetiletý řidič osobního automobilu značky Škoda měl začít předjíždět před ním jedoucí vozidlo taktéž značky Škoda,“ informoval policejní mluví Jakub Kopřiva. „Při tomto manévru si zřejmě osmačtyřicetiletý řidič nevšiml, že před ním jedoucí automobil dává znamení o změně směru jízdy. Vozidlo mělo poté začít odbočovat vlevo na místo ležící mimo silnici. Osmačtyřicetiletý řidič měl začít okamžitě brzdit, ovšem střetu již nezabránil. Tím došlo ke střetu přední části jeho vozidla se zadní levou částí odbočujícího  automobilu. Ten měl být po nárazu odhozen mimo pozemní komunikaci do silničního příkopu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění tří osob,“ doplnil.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na chebské kriminalisty na telefonním čísle 974372339.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.