Kriminalisté hledají svědky dopravní nehody

Po svědcích dopravní nehody pátrají chebští kriminalisté.  Při události, která se stala v Chebu na Hradčanech, došlo ke zranění starší ženy. Informace k této nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit na lince 158 nebo policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

„Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v pondělí 28. prosince 2020 kolem 13:20 hodin v Chebu,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Jednašedesátiletý muž měl řídit nákladní automobil značky Volkswagen ve směru jízdy ke křižovatce s ulicí Na Hradčanech, kde mělo být v tu dobu na přechodu pro chodce v protijedoucím pruhu zaparkované nákladní vozidlo značky Scania. To mělo směřovat přední částí k ulici Na Hradčanech a mělo mít zapnutá zvláštní výstražná světla oranžové barvy. Po přechodu pro chodce měla přecházet osmašedesátiletá žena, která když vyšla zpoza automobilu značky Scania, tak mělo dojít ke střetu s přední částí vozidla značky Volkswagen. Po tomto střetu byla ženě způsobena zranění, která si vyžádala lékařské ošetření a předpokládanou dobu léčení na několik měsíců,“ upřesnil.

 Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na chebské kriminalisty na telefonním čísle 974372339.