Na mariánskololázeňské kolonádě si dají dostaveníčko gurmáni

Mariánskolázeňská kolonáda se stane centrem všem gurmánů. Chystá se další ročník Lázeňského food festivalu, který se uskuteční v termínu od 19. do 20. září.

Na festivalu opět nebudou chybět vybrané lahůdky například z Vietnamské, mexické, thajské nebo španělské kuchyně. „Přichystány budou různé dobroty z moderní street food kuchyně. V nabídce budou  kvalitní hamburgery, trhané maso, asijské speciality, vegetariánské i veganské dobroty,“ uvedla organizátorka Andrea Sasková.

Mariánskolázeňský Food Festival nabídl nepřeberné množství chutí

Po loňském úspěchu se do Mariánských Lázní vracejí někteří prodejci. K dostání budou třeba speciality z avokáda, domácí limonády, nanuky i francouzské dobroty.

Také na ty, kteří si rádi pochutnají na sladkých pokrmech organizátoři nezapomněli. „Na food festivalu nebudou chybět plněné koblížky,vafle, lívanečky, domácí zmrzliny a nanuky, štrúdl a sladké tortily,“ doplnila organizátorka.

Mariánskolázeňský Food Festival nabídl nepřeberné množství chutí

K dobrému jídlu i pití patří také hudba. Zahraje třeba Pražská Dixielandová Společnost, Tabasker, Marty’s Henpecked Club, The Shower a a Czech It.