Den pro hospic v Papírně. na své si tak přijdou nejen děti, ale i dospělí

Sobota bude v chebské Papírně ve znamení benefiční akce.Konat se zde bude Den pro Hospic. Pro návštěvníky bude přichystán pestrý program, ve kterém nebude chybět například hudba, výstava i dražba. Organizátoři naplánovali začátek na sobotu 5. srpna od 10 do 22 hodin.

Za celou akcí stojí dlouholetá podporovatelka Hospice Sv. Jiří, paní Světlana Keslová, která tímto dnem skládá poctu a tichou vzpomínku těm, kteří již nejsou mezi námi, ale především všem pečujícím a pozůstalým.

Akce začíná v objektu společnosti Unipap plus v 10 hodin ráno a potrvá až do večerních hodin. Při tvorbě programu se myslelo opravdu na všechny, na své si tak přijdou nejen děti, ale i dospělí.

K dispozici budou tvořivé dílny pro děti, malířský workshop pro dospělé, zdobení henou, pro milovníky umění bude připravena výstava chebské fotografky Andrey Dobešové a znalci módy si přijdou na své při dražbě věcí, předmětů a především oblečení. Pro potěšení Vašich žaludků a chuťových smyslů bude otevřená kavárna, kde si v duchu hesla „dej si co chceš a zaplať kolik chceš“, můžete pochutnat na spoustě sladkých i slaných výrobků.

Vyvrcholením bude „Koncert pro Markétku“ (chebský pěvecký sbor Špalíček pod vedením paní Evy Kůrkové), následovaného vypouštěním balónků s poselstvím andělům. Úvodního a závěrečného slova se ujme otec Metoděj, duchovní pravoslavného Chrámu Sv. Olgy ve Františkových Lázních.

Výtěžek z celého dne a ze všech doprovodných programů bude věnován na podporu činnosti Hospice Sv. Jiří v Chebu. V současnou chvíli jsou v prostorách prodejny instalované kasičky, do kterých můžete při svých nákupech přispět již nyní. Další možností je přispět přímo do veřejné sbírky pro hospic, která byla pro tento speciální účel zřízena: https://www.znesnaze21.cz/sbirka/den-pro-hospic