Policisté pátrají po ozbrojeném muži.  V chebském obchodě ohrožoval pracovníka střelnou zbraní

Policisté v Karlovarském kraji pátrají po neznámém pachateli, který přišel ve středu  5. srpna v dopoledních hodinách do obchodního domu v Chebu. Tam si měl vybrat vystavené zboží a následně s ním odejít bez zaplacení. V prostoru pokladen muže zadržela ostraha prodejny, na kterou poté namířil krátkou střelnou zbraň. Poté neznámý pachatel utekl a od obchodního domu odjel zřejmě osobním vozidlem bílé barvy typu pick-up s nezjištěnou registrační značkou. Informace volejte na linku 158.

„Neznámý pachatel měl být vysoké hubené postavy a měl mít vlasy střižené na krátko, tzv. na ježka. Na sobě měl mít šedé triko s dlouhým rukávem, černé kalhoty a na nohou černé boty s bílou podrážkou,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Přes levé rameno měl uvedený muž černou látkovou příruční tašku.

„Vzhledem k tomu, že hledaný muž je ozbrojený, tak apelujeme na veřejnost, aby se ho v žádném případě nesnažila zadržet. V případě jakýchkoliv informací k tomuto muži ihned volejte na linku 158,“ doplnil mluvčí.