Kriminalisté hledají svědka nehody. Volejte na linku 158

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v nočních hodinách 23. února letošního roku, v ulici Pekařská v Chebu (psali jsme zde).

„Tehdy měla v nočních hodinách řidička osobního automobilu jet ve směru jízdy z ulice Pražská do ulice Pekařská, kde zřejmě nezvládla řízení, narazila přední částí automobilu do vchodu restauračního zařízení a tím měla poničit vchodové dveře, zdivo a zároveň mělo dojít ke zranění několika návštěvníků zařízení,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Po příjezdu policistů se řidička podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,73 a 1,77 promile.

 „Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, zejména muže ve věku přibližně pětatřiceti let, který krátce po nehodě zastavil vozidlem BMW X5 stříbrné barvy u restauračního zařízení, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na chebské kriminalisty na telefonním čísle 974372339. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ doplnil mluvčí.