Bezplatná dovozová služba Máma funguje již třetí den

Již třetím dnem funguje bezplatná dovozová služba Máma, kterou založil a financuje podnikatel ze Sokolova Josef Zickler.

Foto: Služba Máma

Tato služba, která pomáhá matkám samoživitelkám, otcům, onkologicky či jinak nemocným lidem i nadále rozváží a pomáhá těmto lidem v dovozu nakoupených potravin, léků a potřebné drogerie. „Nebojte se kontaktovat naše operátorky na tel. 608 987 321, nebo FB – DOVOZ MÁMA“ – sděluje Josef Zickler. Celá služba je zdarma a platí se pouze objednané zboží. Jen doplním „každá objednávka je limitována částkou nákupu a to 500 Kč, není omezená kolika nákupy“  a pokud budeme přebírat peníze, bylo by dobré je vložit do pytlíku či obálky, tak, aby byla viditelná částka peněz za objednaný nákup,  „nechceme vystavovat nějakému nebezpečí naše pracovníky či dobrovolníky“, doplnil Josef Zickler.

Sokolovský podnikatel dále zajišťuje rozvoz roušek a respirátorů na místa, kde pracují lidé a jejich profese jsou nejvíce ohrožené. „Tyto roušky a respirátory nakupuji a rozdávám zdarma“, záleží mi na zdraví mé rodiny a sokolovských občanů, protože, pokud budou nemocní, budeme ohroženi všichni, dodal na závěr Josef Zickler.

Služba Máma dovoz

Kontakt telefonem: 608 987 321

CELÁ SLUŽBA JE ZDARMA – PLATÍ SE POUZE OBJEDNANÉ ZBOŽÍ.

FB – DOVOZ MÁMA