V Sokolově přichystali bezplatnou dovozovou službu Máma. Určená je především pro svobodné matky a otce

Sokolovská dovozová služba Máma je bezplatnou službu, která má pomoci v těchto nelehkých chvílích potřebným. Primárně je určena svobodným matkám samoživitelkám, ale i otcům, kteří mají ve své péči děti nebo onkologicky či jinak nemocné osoby. Tato služba je ode dnešního dne uvedena do pohybu přípravy.

Ilustrační foto: H. Braxmeier

„Bezplatná dovozová službu Máma,  je vybavena auty. Posádku vozidel budou tvořit pracovníci mých firem, jako třeba Fitness Birell Sokolov a další, včetně dobrovolníků, kterých se hlásí čím dál více, uvedl Josef Zickler.

Činnost služby bude spuštěna den následující po možném vyhlášení „celoplošné karantény“ buď pro území státu nebo našeho regionu. „Vzhledem k tomu, že město Sokolov zabezpečuje obdobnou činnost pro seniory, rozhodl jsem se zaměřit svoji pomoc především na další potřebnou skupinu obyvatel a to matky samoživitelky, které to budou mít v dané situaci velice složité,“ uvedl organizátor.

Máma dovoz se zaměří na dovoz základních druhů potravin, drogerie a léků a to bez jákékoliv přirážky nebo manipulačního poplatku je zdarma. „Situace si to žádá“, míní „Josef Zickler“.

Máma dovoz bude zatím pro Sokolov, Lomnici, Dolní Rychnov, Těšovice, Svatavu a Březovou u Sokolova. V jednání jsou další soukromé subjekty a spolupráci na tomto projektu je předběžně domluvená pro Kraslice, Habartov, Bukovany a Staré sedlo.

Telefonní kontakt : 608 987 321 aktivní od spuštění služby

Celá služba je zdarma, platí se jen objednané zboží