Krajský úřad Karlovarského kraje bude uzavřen pro veřejnost. Podatelna zůstane v provozu

Krajský úřad Karlovarského kraje bude v souvislosti se šířením nákazy koronavirem od 16. března preventivně uzavřen pro veřejnost. Podatelna zůstává v provozu.

Ilustrační foto: B. Böllinger

Ředitelka Krajského úřadu Karlovarského kraje Mgr. Martina Vránová v souvislosti s prevencí šíření onemocnění COVID-19 rozhodla o úplném zrušení úředních hodin Krajského úřadu Karlovarského kraje. Veškerá podání je možné činit v podatelně krajského úřadu, prostřednictvím e-mailové zprávy podepsané zaručeným elektronickým podpisem, datovou schránkou ID siqbxt2 nebo poštou. Zaměstnanci krajského úřadu budou i nadále vykonávat činnosti v samostatné i přenesené působnosti.

Veškerá podání ke krajskému úřadu je možné činit na podatelně krajského úřadu, která se nachází v budově A krajského úřadu na adrese Závodní 353/88, Karlovy Vary, a to v době:

Pondělí 8:00 – 17:00 hod.

Úterý 8:00 – 15:00 hod.

Středa 8:00 – 17:00 hod.

Čtvrtek 8:00 – 15:00 hod.

Pátek 8:00 – 14:00 hod.

Podání je možné učinit také prostřednictvím datové schránky Karlovarského kraje ID siqbxt2, prostřednictvím e-mailové zprávy podepsané zaručeným elektronickým podpisem nebo prostřednictvím provozovatele poštovních služeb.

V případě neodkladných záležitostí jsou pro telefonní či e-mailový kontakt k dispozici veřejnosti kontaktní údaje na vedení a zaměstnance Karlovarského kraje, a to v seznamu kontaktů zveřejněném na internetových stránkách kraje.