Osobní železniční doprava mezi Karlovarským krajem a Německem bude dnes v noci zastavena

Dnes v noci se zastaví také přeshraniční železniční osobní doprava mezi Karlovarským krajem a Německem. Jde o jedno z opatření, která souvisejí s vyhlášením nouzového stavu Vládou ČR. Vlaky Českých drah z našeho kraje přeruší provoz do SRN o půlnoci z pátku 13. března na sobotu 14. března, dopravce GW Train Regio a.s. zavádí toto opatření od 13. března 23:00 hodin.

Foto: Ilustrační

Opatření České dráhy v regionální dopravě v Karlovarském kraji :

Trať 142 Karlovy Vary d.n. – Johanngeorgenstadt :
Všechny vlaky nebudou jezdit v úseku Potůčky – Johanngeorgenstadt. V úseku Karlovy Vary d.n. – Potůčky platí jízdní řád ČD.

Trať 147 Cheb – Vojtanov – Plesná – (Bad – Brambach)
Všechny vlaky nebudou jezdit v úseku Plesná – Bad Brambach. V úseku Cheb – Vojtanov – Plesná budou vlaky nahrazeny náhradní autobusovou dopravou dle jízdního řádu ČD.

Trať 148 Cheb – Aš – Selb- Plössberg – (Hof) a Aš – Aš-město – Hranice v Čechách
Všechny vlaky nebudou jezdti v úseku Aš – Selb-Plössberg. V úseku Cheb – Aš – Aš-město – Hranice v Čechách platí jízdní řád ČD.

Trať 179 Cheb – Schirnding – (Marktredwitz)
Všechny vlaky nebudou jezdti v úseku Cheb – Schirnding. Cestující na zastávky Cheb-Skalka a Pomezí nad Ohří použijí autobusy MHD.

Opatření GW Train Regio:

Všechny vlaky ze Sokolova směr Kraslice – Zwotental budou končit v Kraslicích a odtud budou rovněž vypravovány zpět do vnitrozemí. Přeshraniční doprava bude do odvolání zastavena.

Zdroj: KK