Film, který se natáčel v Chebu, uvede v pátek večer televize

Ten, kdo tě miloval je komediálně laděná rodinná detektivka s vánoční atmosférou z Chebu, Karlových Varů, a Božího Daru. Tvůrci vybrali pro některé scény také chebské vánoční trhy. V pátek 3. ledna v osm večer uvede Česká televize.

Více fotografií z natáčení zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3949080

Detektivem však není příslušník kriminalistického týmu, ale členové jeho rodiny (manželka, synové, matka a rodinný nepraktický praktický lékař), kteří se snaží velmi netradičními postupy dobrat se pravdy a vyšetřit jeho poslední případ i jeho záhadné úmrtí. On sám – kpt. Kalina – jim je jako duch přítomný na tomto světě vždy k ruce. Během pátrání nastává nečekaná eskapáda humorných událostí a nahodilých peripetií komplikujících jejich snahu dobrat se k pravdě.Film Ten, kdo tě miloval na motivy knihy Marie Poledňákové v kinech už za tři týdny 8. listopadu.

Více fotografií z natáčení zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3949080

Hrají: Soňa Norisová, Pavel Řezníček, Hynek Čermák, Eva Holubová, Lukáš Vaculík, Václav Postránecký, Lívia Bielovič, Kryštof Racek, Petra Nesvačilová, Miloš Pokorný, Roman Ondráček, Ester Kočičková, Viktor Antonio a další.