Dobrá zpráva! Pohřešovaný senior vypátrán, vrátil se domů

Dobrá zpráva. Ve středu 13. listopadu večer byl vypátrán pohřešovaný senior z Kraslic.

„Po nahlášení pohřešování 89letého muže proběhla v nočních hodinách dne 13. listopadu 2019 pátrací akce, které se účastnilo na pět desítek policistů a hasičů,“ informovala policejní mluvčí Zuzana Týřová. „Ti propátrávali místa ve městě Kraslice a v blízkém okolí, kde by se mohl pohřešovaný senior nacházet. Při pátrací akci však muž nebyl prozatím vypátrán. Během dnešního dopoledne se v pátrání po pohřešovaném 89letém muži pokračuje. Do akce je nasazeno na sedm desítek policistů a hasičů včetně policejních psovodů. Vrtulník s termovizí nebude prozatím nasazen z důvodu špatných povětrnostních podmínek. Vzhledem k tomu že se místo nachází blízko hranic s Německem, byli o pátrání po pohřešovaném muži vyrozumění i němečtí kolegové,“ upřesnila.

Sokolovští kriminalisté pátrají po pohřešovaném devětaosmdesátiletém muži z Kraslic, který je cca 163 cm vysoké hubené postavy a má krátké šedivé vlasy. Chůzi má rovnou vzpřímenou, nenosí dioptrické brýle a nebere žádné léky. V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

„Pohřešování muže oznámila jeho neteř, která uvedla, že odešel dne 12. listopadu kolem osmé hodiny ranní z domova na procházku a dosud se nevrátil ani o sobě nepodal žádnou zprávu,“ sdělila policejní mluvčí Eva Valtová. V době odchodu měl na sobě zimní prošívanou bundu černošedé barvy, černé tesilové kalhoty a zimní kotníkové boty. Jeho mobilní telefon je v současné době nedostupný.

 

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).