Zahradní párty skončila hádkou. Muž kleštěmi poškodil cizí auto

Škodu ve výši takřka 25 tisíc způsobil muž tím, že kleštěmi poškodil auto. Incidentu předcházela párty, na které se opil a stal se agresivním. Policisté z obvodního oddělení Bečov nad Teplou jednatřicetiletému muži sdělili podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

„Jednatřicetiletý muž z Chodova měl v polovině srpna letošního roku společně se svojí přítelkyní navštívit zahradní párty, která se konala na pozemku rodinného domu v menší obci na Karlovarsku,“ informovala policejní mluvčí Soňa Podlahová. „Po svém příchodu měl muž vypít větší množství alkoholu a následně se chovat nevhodně a agresivně. Po slovním incidentu se svou přítelkyní mu měl majitel rodinného domu sdělit, aby odešel. Muž tak nakonec učinil a poté čekal několik desítek minut na odvoz. Když se ho dočkal, tak měl z vozidla, které pro něj přijelo, vyndat železné kleště a s nimi přistoupit k zaparkovanému automobilu. Následně měl na zadních dveřích vystříhat menší otvor. Když si toho majitel automobilu všiml, tak okamžitě vyběhl ven,“ upřesnila.

Po slovní rozepři nakonec jednatřicetiletý muž z místa odjel. Svým jednáním způsobil majiteli škodu téměř 25 tisíc korun.