Postupně si přisvojoval tržbu. Majiteli zanechal omluvný dopis

Částku přibližně 200 tisíc korun si nechal z tržeb čtyřiatřicetiletý muž z Kladna, který pracoval v jedné ašských heren. Sice zanechal omluvný dopis, ale to mu nebylo moc platné. Teď už sedí ve vazbě.

Kriminalisté z Chebu zahájili trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z Kladna, kterého obvinili ze spáchání přečinu zpronevěra.

„Takového jednání se měl dopustit jako obsluha s hmotnou odpovědností v Aši v místní herně,“ vysvětlila policejní mluvčí Kateřina Krejčí. „Během jednoho týdne v měsíci březnu si měl obviněný muž postupně přivlastnit tržbu z provozu a peníze uložené v trezoru určené na vyplácení výher z automatů. Než se svým lupem odešel, měl na místě zanechat omluvené dopisy. Majiteli provozovny způsobil škodu kolem 200 tisíc korun. Muž byl se souhlasem okresního státního zástupce zadržen a umístěn do policejní cely,“ doplnila.
Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Ten jej akceptoval a soudce Okresního soudu v Chebu muže poslal do vazební věznice.