Pomezí ožije adrenalinovou zábavou

Jízda na raftu, lanové aktivity, ukázky práce záchranářů a hasičů, malování na obličej a mnohem více uvidí a zažijí návštěvníci již 6. Adrenalinového dne, který se koná v sobotu 7. září. Začátek akce je ve 13 hodin a konat se bude opět pod mostem přes přehradu Skalka v Pomezí ad Ohří. Parkování je zajištěno u Casina.

Více fotografií z loňské akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4601191

„Ani letos nepřijdou návštěvníci o adrenalinovou zábavu,“ uvedl starosta Pomezí nad Ohří Radek Tlačil. „Letos jsme pro přítomné připravili novinku, a tou bude termovize,“ upřesnil.

Přítomní si budou vyzkouší například slaňování, lezecké překážky nebo slaňování do lodě, které zajistí jako každý rok Traicont. „I pro letošní ročník Pomezského adrenalinového dne budou pro přítomné připraveny adrenalinové zážitky ve výškách,“ informoval Vladimír Koloc z Traicontu. „O zábavu se budou starat vyškolení členové spolku Traicont z.s. Pro malé odvážlivce bude připraven lanový traverz, kdy po náročném výstupu budou odměněni nevšedním zážitkem,“ doplnil. Další zajímavé akce budou přichystány podle počasí.

Více fotografií z loňské akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4601191